Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék au-pairkedni viszont...

Szeretnék au-pairkedni viszont nagyothalló vagyok. Mi lenne ilyenkor a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Van hallókészülékem, szóval munkában nem vagyok akadályozott. Ilyen oldalakon bemutatkozásnál szerintem ezt megkéne írni. Ha összejön valami család akkor mégse ott kint tudják már meg ezt. Viszont ha meg megírnám a profilomnál akkor lehet, hogy sokakat elriasztana ez. Nem tudom mi lenne a jó megoldás vagy csak én problémázom túl?
2015. jan. 31. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te problémázod túl. Ha egyébként működik a hallókészüléked, semmi gond.

Miért kellene elmondanod, hogy van?

Nehogy már ezért kevesebb vagy rosszabb legyél.

Nem olyan munkát keresel egyébként sem, ahová a nem nagyotthalókat sem veszik fel.

Én úgy gondolom, hogy fölösleges kiírni.

Bár ezzel megszabadulhatsz ítélkező emberekkel.

De szerintem fura lenne hirdeteni.

2015. jan. 31. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2018. máj. 2. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk már meg soha.
2021. máj. 25. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!