Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon rossz a személyi...

Nagyon rossz a személyi igazolvány képem, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Szóval ugye 14 évesen készült, most 18 vagyok, és elég sokat változtam azóta. Ez még nem is lenne baj, de egy baromi rossz kép, kis kopasz vagyok rajta, pattanásos, ráadásul hülye fejet is vágok. Annyira ez nem érdekelne csak az zavar, hogy esetleg valahol nem fognak-e belekötni, hogy nem én vagyok, vagy hülyeség ezen problémázni? Nagyjából azért meg lehet ismerni, de rengeteget változtam.

2015. jan. 22. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülyeség ezen problémázni. Ha valami csoda folytán nem hinnék el hogy te vagy rajta, akkor max. megmutatod a diákodat.

Társaságban egyébként jókat lehet röhögni azon, hogy megmutatjátok egymásnak az első személyiteket :)

2015. jan. 22. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én annyit változtam, hogy folyamatosan kérdezték anyám leánykori nevét, meg adatokat róla :D
2015. jan. 22. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Elárulom, mindenkié rossz. Szerintem az önkormányzatok ügyintézői külön tanfolyamot végeznek, hogy megtanulják, hogyan kell mindenkiről a lehető legelőnytelenebb fényképet készíteni. Viszont a te igazolványod hamarosan úgyis lejár, azt a rövid időt már kibírod, az új fotód is rossz lesz, de legalább jobban fogsz hasonlítani rajta felnőtt önmagadra. Addig sem fog senki belekötni a régi képedbe, mert rajta van, hogy mikor készült.
2015. jan. 22. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem fognak belekötni. A rendőr is tudja, hogy pont a kb. 14-18 éves kor között változik legtöbbet az emberek arca, ekkor alakulnak át a még gyermeki vonású arcok felnőttes formájukba. Ezért is adják az első személyit csak 5 évre. A következőt már 10 évre kapod, szóval szépen mosolyogj majd rajta :D
2015. jan. 22. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem 2020 van rajta érvényességi időként. Bár lehet azért, mert úgy emlékszem kicsit később mentem személyit csináltatni, mint kellett volna, lehet voltam már 15 is.
2015. jan. 26. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
20 éves korodig jó az első személyi :)
2015. jan. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!