Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ténylegesen hány cigány él...

Ténylegesen hány cigány él Magyarországon?

Figyelt kérdés
Sok forrás eltérő számokat ad, de én kíváncsi vagyok, melyik a legmegbízhatóbb közülük. Hány cigány él hazánkban?
2010. febr. 7. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok.
2010. febr. 7. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:

bocs az offért DE:

Kedves Kérdező!

a cigányok többsége segélyből él.

ha túl sokan lennének több segély kéne nekik,

de egyre kevesebb a magyar adófizető.

ergó nem tudnak nagyon elszaporodni, mert nem kapnának miből segélyt.

ON:

szóval szerintem max 1,5 millió élhet belőlük itt (lehet nem most, de 15-20 év múlva biztos)

UI: semmi bajom azokkal a cigányokkal akik rendesen, becsületesen dolgoznak!

még egyszer bocs az offért

2010. febr. 7. 18:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Én attól tartok, hogy addig szaporodnak, amíg kitöltik a rendelkezésre álló teret, a gyengébbik elnyomásával is. Tehát a számukat függetlennek érzem a rájuk költött segélyek, adók nagyságától. Valóban vannak dolgozó cigányok is, minden fórumban jönnek ezzel a kommentelők, de: 5%... Múltkor láttam egy dokumentumfilmet egy magyar börtönről, hogy hogyan élnek a fogvatartottak. Fehér ember ott csak a fegyőr volt!!
2010. febr. 7. 20:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
1 millió biztos,hogy van.
2010. febr. 8. 11:42
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

20év múlva meg mi leszünk a kisebbség!

Vannak vagy 1millióan.

A verzió:

Golyózápor. 1töltény vagy 80Ft. Tehát 80millából kijön

B verzió

Deportálás egy másik "országba", de ez drágább. (több száz milliárd)

B verzió részletes terve:

Bár az alábbi szöveg kissé szarkasztikusan van megfogalmazva, de attól még igaz!

Egy ötlet a következő kormánynak:

Ha már cigány integrációra költünk akkor legyen is már haszna, mert eddig a látszata sem volt meg.

Integrálni kellene őket, de nem Magyarországon, hanem távol a Kárpát-medencétől, egy távoli helyen.

Ez a távoli hely: Chile és Brazília, Dél-Amerika. (egy kis szigete)

Chilei sziget ára $12 millió és 6400hektáros (64km²)

Braziliai sziget ára: $10millió és 14.441,2hektár (1.441,2km2)

Ha $1=193Ft, akkor a szigetek ára 4,246milliárd Ft.

Terület: 208,412km2

Lehetséges népsűrűség: 2100fő/km2

437.665,2fő lenne a két ork sziget lakossága. (szóval ennyit már lehetne is szállítani)

Jelenlegi cigányság (papíron):

Magyarországi cigányok: 1-1,2millió

Felvidéki: 0,6millió

Romániai: 1-2,5millió

Szerbiai: 0,5millió

Kárpát-medencei: kb 2,5-2,7millió

Európai: 8millió

(Botswana is jó lesz nekik. (venni nekik vagy 5000km2-t és örüljenek. Az ország 0,83281%-a)

Ott az orkok úgy integrálódnak, ahogy akarnak.

Ha 2100fő/km²-es népsűrűséggel számolunk (Budapesté 3242 fő/km², Nyíregyházáé 428 fő/km²; Makaónak 19 350 fő/km2; Monaconak 16 754fő/km2, Szingapúrnak 6 573fő/km2)

Vagy ahova mehetnének, mert ott kicsi a népsűrűség. (kevesebb, mint 3fő/km2)

Grönland;Falkland-szigetek;Nyugat-Szahara;Mongólia;Francia Guyana;Namíbia;Suriname; Guyana (Csád 7fő/km2)

A cigányságnak kell gondoskodnia a közművesítésről (de nem szűkséges, mivel tapasztalhattuk azt is, hogy az orkoknak nem szükséges pl. a higiénia)

Magyarország!

Nem olcsóbb lenne ez az integráció?

Ők is jól járnak, mivel egy önálló államuk lehetne. (kíváncsi lennék, hogy meddig :-)

Mi is jól járnánk, mert végre nem lógnának a nyakunkon, a bűnözés jelentősen csökkenne, nem beszélve arról, hogy szinte lehetetlen lenne az, hogy megforduljanak a magyarság és a cigányság között az arányok a MI hazánkban.

2010. márc. 21. 17:08
 16/21 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D:D Zseniális ötlet!

Csak sajna ha összezárnád őket, nem tudnának kit kirabolni és elszökdösnének. Szóval szerintem a 80 milliós megoldás (A változat) a legjobb..

2010. ápr. 4. 17:42
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Háhá utolsóó: Dejó!! :D:D Igazad van.:)
2011. jan. 17. 15:03
 18/21 anonim válasza:
0%

1 cigányoktól is vonnak adót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Többsége normális!

3 Cigány vagyok!

4 Utálom én is a .........cigányokat!

5 Ismerd meg aztán itélj!

6 Azt is lekell hogy írjam, ismerek jó pár magyart aki "cigányal él"!

7 Akkor már ő is cigány?

Komolyan mondom ez már SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. nov. 24. 14:32
 19/21 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszoló ,ha nem írod oda soha sem jottünk volna rá hogy cigány vagy. Amugy már megismertünk titeket eléggé jól sajnos. Szebb jövőt,hajrá Jobbik!
2014. márc. 31. 15:00
 20/21 espan válasza:
67%

Amúgy érdekes tény:

- egyes politikai áramlatok szerint a cigánybűnözés nem cigányügy, hanem szegénységügy

- a négy millió koldus országában kb. 600.000-700.000 a cigányok becsült száma 2014-ben

- a fenti politikai áramlatok szerint a szegények között felülreprezentált a cigányok aránya

- ha a fenti két számot összevetjük, akkor még a liberális matematika szabályai szerint is csak töredékét teszik ki a cigányok a szegényeknek és mégis iszonyú sok közöttük a bűnelvkövető...lehet h a cigánykérdés mégiscsak cigánykérdés?

Európa most segíccs!

2014. júl. 30. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!