Örök élet-kéne?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 22:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
Ha jobban belegondolunk az életben rengeteg dolognak pont az ad értelmet, hogy tudjuk egyszer vége lesz... Ha sosem futnánk ki az időből, akkor talán mindent csak halogatnánk, és semmire sem figyelnénk oda... még annyira sem, mint így.
2010. febr. 7. 00:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Szó szerinti örök élet, azaz hogy örökkön örökké halhatatlan legyek nekem sem kéne, de abba belemennék hogy kb 200 évig fiatal legyek, mert érdekel, hogy miként fog alakulni az emberiség sorsa, meg túl sok lehetőség, túl kevés az idő(pl arra hogy bejárjam a világot).
2010. febr. 7. 00:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha 200 évig élne mindenki, akkor meg az lenne kevés... Régen az emberek 80%-a nem érte meg a 30-at... A világot bejárni meg csak elhatározás kérdése, ismerek olyat aki 6 hónapig jött-ment a világban, stoppolt, ingyen szállásokat keresett, kaját piát is kapott mindenhol... tök jó kis kaland volt állítólag. Szóval elég ez az egy élet is rengeteg dologra, csak az ember alapvetően lusta... ma meg már annyira mindenki kényelem orientált, és mindent akar rögtön, hogy hosszabb távon nem is nagyon gondolkoznak az emberek.
2010. febr. 7. 00:42
 14/27 anonim válasza:
Nem... Akkor már nem lenne igazából értelme az egésznek :)
2010. febr. 7. 01:12
 15/27 anonim válasza:
nem. én meghalni akarok, de nem öngyilkosággal. örök élet nemkell, lássam ahogy az ember elpusztitja a világot? nem hiányzik... "... I've seen my world change, And then go back to where it came ..." As I Lay Dying - I Never Wanted
2010. febr. 7. 01:23
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem.Legalábbis fizikai testben tutira nem.Esetleg mint valamiféle lélek,vagy szellem halálom után is néha visszajárnék nézelődni,a természetben járkálni,olyan helyeken,ahol életembe sosem jutok el.Tényleg... ezen is gondolkoztam már... vajon a túlvilágon(ha van),van DVD lejátszó,könyvtár,meg Hi-Fi? :DDD Mert csak ezek hiányoznának az életből.
2010. febr. 7. 01:27
 17/27 anonim ***** válasza:
*ahová Késő van,bocsánat. (Utolsó vagyok.)
2010. febr. 7. 01:29
 18/27 anonim ***** válasza:

nekem se kéne

minek így is sz@rul élünk most gondoljatok bele hogy 200-300 évig így élni.

ha megnyerném az 5 öst és min 1000 éves koromig egészséges lennék akkor benne lennék de így elég nekem 60-70 éves koromig utána már úgyse sincs értelme az életnek.

2010. febr. 7. 01:41
 19/27 anonim ***** válasza:
nem, az már uncsi lenne :) maximum akkor, hogyha itt a földön élhetem le és mindig újjászületve nem emlékszem a többire (akkor már értelemszerűen nem uncsi)
2010. febr. 7. 10:50
 20/27 anonim ***** válasza:
dehogy kéne. ez a mostani életem egész jó. tele van izgalmakkal. és kitudja mikor és hogyan halok majd meg. az örök élet ettől a kiváncsiságtól fosztana meg. ha valami elkezdődött be is kell fejeződnie. unalmas lenne örökké élni.
2010. febr. 7. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!