Miért gyászol a Google?
Figyelt kérdés
Gondolom a párizsi áldozatok miatt van kint a fekete szalag. De: eddig sosem gyászoltak senkit.2015. jan. 9. 08:53
1/11 anonim válasza:
A Google is a szólásszabadság mellett foglal állást. Az újságírók lemészárlása, a szólásszabadság eddigi legdurvább megsértése.
5/11 anonim válasza:
A másik vallás kigúnyolása miòta sajtó
6/11 anonim válasza:
A másik vallás kigúnyolása miòta sajtószabadság???
Ráadásul ahol a szent alak,Moamed kèpi megjelenítèse a vallás szerint tiltott,mindennemű formában.
Nemhogy gúny tárgya kènt.
Az senkit nem èrdekel,hogy idèn itthon 40ember fagyott meg mert nincs miböl tűzrevalòt vennie.????
7/11 anonim válasza:
Először is, nem csak az iszlámot figurázták ki, hanem minden mást is. A muszlimok most akkor szent tehenek, nekik mindent szabad? Akinek egy vallás fontosabb, mint az emberhez méltó viselkedés, azt el kell távolítani.
Európa már elhagyta a középkort, én senki prófétája kevéért nem akarok visszatérni hozzá.
8/11 anonim válasza:
Az ő vallásuk szerint tiltott. Én nem tartozom bele, szóval rám nem állnak az ő vallási szabályaik. Ezen mit nem lehet megérteni? Az, hogy kik fagynak meg annak ehez mi köze? Teljesen külön probléma. Érdekelhet attól még, mert nem szeretnék muszlimisztánban élni.
10/11 anonim válasza:
Akkor foglalkozz te megfagyott emberekkel. Engem érdekel, hogy a világ ne egy nagy muszlim elnyomás alatti massza legyen. Szépen hazaköltözhetnek a saját "remek" országaikba, ahol mindennaposak a kivégzések. Csókolják meg a drága Mohamedjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!