Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legérdekesebb élményed?

Mi a legérdekesebb élményed?

Figyelt kérdés
Írjatok jó élményeket,és rosszakat. :)
2010. febr. 5. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Az hogy egy évig ingyen dughattam egy prostit
2010. febr. 5. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Egy jó kerékpártúra, ahol nagyon kifáradtam, ám de felemelő volt, majdnem elszálltam....
2010. febr. 5. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Sok érdekes élményem volt:) Voltak bizarr, jó, és szép élmények, ezekből nem lehet választani:)
2010. febr. 6. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 10-11 éves lehettem mikor egy barátnőmmel (akivel azóta már nem tartom a kapcsolatot) kitaláltuk hogy boszorkányok vagyunk,és mindenhonnan jeleket "találtunk" és próbáltuk megfejteni hogy kik voltunk előző életünkben:D Most már így visszagondolva viccesek voltunk,de az a pár év míg ennek a mámorában éltünk,felejthetetlen! Teljesen úgy éreztük magunkat mintha valami filmben lennénk,a felhőkben arcokat láttunk,majd elájultunk a "varázserőnktől" mikor véletlenül elállt a szél/eső mikor arra koncentráltunk,különleges álmaink voltak,sőt,a barátnőm még hangokat is hallott. Lehet le leszek pontozva,de az ilyenek egy mágia iránt rettentően érdeklődő gyerek számára hihetetlenül izgalmas dolgok:D

15/L

2010. febr. 6. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Én nem szoktam ezért rinyálni de most miért kellett lepontozni azért mert 1 évig ingyenbe dugtam egy prostit? Ha egyszer ez az igazság
2010. febr. 7. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:

17:46

azért pontoztak le téged mert irígykednek ;-)

2010. febr. 7. 23:30
 7/8 A kérdező kommentje:

:D

hát figyeljetek ha valakinek ez a legjobb története :D

2010. febr. 8. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
17:46-osnak kíváncsi lennék a storyára! :)
2010. febr. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!