Valaki segitene nekem? Könyvirással kapcsolatos
Én csak olyan kiadót tudok, amely magánkiadásban kiadja.
Itt megtalálod a könyvkiadással kapcsolatos tudnivalókat.
Olyan kiadót is lehet találni amely várja a fiatalok írásait, pl. keress rá az Aranymosás pályázatra.
Először is a könyvírás hosszú "í" mint ahogyan az írások szó is, sőt, még a segíteni, a szívesen és az írjam is. Na mindegy, van a word-ben nyelvhelyesség ellenőrző.
A kiadással kapcsolatban én nem tudok segíteni, az írásban talán igen. Nem vagyok hivatásos író de már próbálkoztam regénnyel, novellákkal, így van egy kis tapasztalatom :)
Mindenek előtt azt javaslom hogy a gépen kezdj neki, rengeteg fáradságtól kíméled meg magad.
Hogy ki hogyan ír meg valamit az egyénfüggő, a neten ha rákeresel egy csomó módszert találhatsz, nekem például egyik sem vált be, de van aki szerint hatékony. Ha az elején írsz valami rövid vázlatot a cselekményről, jellemzést a szereplőkről, az segíthet. Utána van aki még tervezget, én személy szerin leülök és írok, lesz ami lesz, majd átnézem később és finomítok rajta.
Egyébként, milyen témában, műfajban szeretnél írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!