Hát szokásos ökörködések, de nagyon nem emléxem, 12-14 éve volt, de félre sikerült élmény egyik kiránduláskor, hogy este lefekvéskor bementem egyik lány szobába aki tetszett lány ágyába, befeküdtem mellé, de nem volt bátorságom sajnos megdugni.
2014. dec. 31. 21:48
2/7 anonim válasza:
trankvilliánsa
2015. jan. 1. 02:37
3/7 anonim válasza:
Első: gratulálok. Gondolom, az nem igazán érdekelt, hogy a lány akarja-e, hogy megdugjad. És egyáltalán: mit szól ahhoz, hogy az ágyában vagy.
A kérdezőnek: Nálunk nem nagyon volt semmi különös, csak a szokásos dolgok: szellemidézés, egymás ijesztgetése, ugratása, titokban ivás (később tanárokkal ivás), lemaradás a csoporttól, eltévedés.
2015. jan. 1. 05:28
4/7 anonim válasza:
Nem bánta hogy bementem hozzá, nem zárkózott el tőle, hisz akkor nem is engedte volna, hogy mellé feküdjek. De sajnos félős kis fa*z voltam, minden hülyeség járt a fejembe lehet az is, hogy nem akarja h megdugjam, csak szórakozni, meg arra gondoltam, ha elmondja a többi csaj a tanárnak, még bajom lehet belőle.
2015. jan. 1. 11:18
5/7 anonim válasza:
Zoliman: Ha nem tudtad, hogy akarja-e, miért nem kérdezted meg tőle? Az csak a filmekben működik, hogy egy pasi szó nélkül rámászik egy csajra, az meg örül neki. A valóságban az ilyen dolgokat meg kell előre bezsélni, mert ha a csaj nem mondja egyértelműen, hogy beleegyezik, akkor az erőszak.
Egyébként mi bajod lett volna belőle? Gondolom, osztálytársak voltatok (ergó nem kiskorú + felnőtt a felállás). Akkor pedig a kölcsönös beleegyezésen alapuló szex nem bűncselekmény :)
2015. jan. 2. 01:31
6/7 anonim válasza:
Mondtam neki előtte, hogy bemegyek este hozzá, örült neki, félős voltam sajnos, ő meg nem szólt semmit, ha kicsit biztatott volna akkor másképp alakul talán.
2015. jan. 2. 10:27
7/7 anonim válasza:
Rá se ránts! Inkább félős legyen valaki, mint egy nyomulós majom. A saját és mások érdekében is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!