Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A heteroszexualitás természete...

A heteroszexualitás természetellenes?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy lesz valakiből heteroszexuális ember, miközben egész gyerekkorában ugyanolyan neműekkel játszott, mint ő, aztán iskolában is külön csapatokban voltak a fiúk meg a lányok, ugyanolyan neműekkel ment vásárolni, moziba, volt téma, ha éppen beszélgetni akartak, aztán kamaszkorban rájött, hogy egy ellenkező neművel akarja leélni az életét, akivel azelőtt nem volt semmilyen beszédtéma, és még a nemi szervét se tudja használni, mert még nem látott olyat, de mellette undorodik attól, hogy megfogja a régi barátai nemi szervét, amit azelőtt lehet, hogy heti rendszerességgel látott.
2014. dec. 24. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
95%

Igazán nem kötekedési szándékkal írom:

Ön bizonyára a saját neméhez vonzódik. És ezzel a nyakatekert magyarázkodással próbálja megnyugtatni magát.

--------------------------

De,hogy a kérdésre is válaszoljak,nem természetellenes.

2014. dec. 24. 23:17
 32/79 A kérdező kommentje:

Nem értem, ha úgy gondoljátok, hogy létezik homoszexuális zebra, akkor miért nem azt válaszoljátok meg, amit már többször írtam, utoljára a 22:42-es bejegyzésemben. Ha azt mondjátok, hogy létezik állatoknál ugyanolyan szexualitás, mint embereknél, akkor már rég befejezhettük volna a vitát. De szerintem ez nem igaz.

Én meg nem mondtam olyat, hogy a homoszexuális élmény jobb, hanem a homoszexuális kapcsolat a jobb. A kérdésben már leírtam sok mindent, de szerintem elég könnyen be lehet látni, hogy két fiú kapcsolatában sokkal több a közös, mint egy fiú és egy lány kapcsolatában. Minél több a közös annál jobban egymáshoz illenek.

2014. dec. 24. 23:33
 33/79 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát nincs is értelme az mondani, hogy ha nem lennének heteroszexuálisok, akkor nem szaporodnának."

Akkor hogyan szaporodnának? Mármint az állatok.

2014. dec. 24. 23:41
 34/79 A kérdező kommentje:
Ne azt a mondatot nézd.
2014. dec. 24. 23:43
 35/79 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát nincs is értelme az mondani, hogy ha nem lennének heteroszexuálisok, akkor nem szaporodnának."

Ha nem érez gerjedelmet akkor nem tud szaporodni sem.

2014. dec. 24. 23:44
 36/79 anonim ***** válasza:

" Nem aszerint választanak partnert, hogy ki mennyire tetszik és nem is azért párosodnak, mert élvezik. "

Akkor miért (szerinted természetellenes módon)?

2014. dec. 24. 23:49
 37/79 A kérdező kommentje:

Mivel úgysem hiszitek el, ha én mondom, így idézek most a Wikipédiából: "Az állatvilágban a párválasztás a pillanatnyi véletlentől függ: amikor a nőstény, ivarzásra kész állapotba kerül, akkor általában az éppen a közelében tartózkodó hímmel oldja meg a fajfenntartást (ha eltekintünk a közösségen belüli hímek közötti hierachiától)."

Innen: [link]

2014. dec. 24. 23:52
 38/79 anonim ***** válasza:

Pedig az állatoknál is létezik szexualitás.

a fejlettebb emlősöknél megfigyelték a homoszexualitást, például gorilláknál, zebráknál, delfineknél, zsiráfoknál, ...

Bár nem értem, hogy mi az ami az ember olyan különlegesség tenné, hogy csak neki van szexualitása.

2014. dec. 24. 23:52
 39/79 A kérdező kommentje:
Ez még hozzátartozik: "Az állatvilágban a nőstény csakis akkor képes és hajlandó nemi életre, mikor van megtermékenyítésre kész petéje. (Kivétel, illetve az emberek irányába mutató átmenet figyelhető meg a magasabb rendű emlősöknél: a emberszabású majmoknál, (de például a delfineknél is) amelyeknél a nemi élet már nem korlátozódik a tüszőrepedés napjaira, de e körüli koncentrálódása szembetűnő.) Éppen ezért az állatvilágban a hímnek meglehetősen alárendelt szerepe van a nemi életben, hiszen az mindig a nősténytől függ. Bizonyos állatfajoknál – ilyen, például a nyúl – maga a nemi aktus váltja ki a tüszőrepedést."
2014. dec. 24. 23:54
 40/79 anonim ***** válasza:
100%
Amit linkelsz, csak nagy általánosságban igaz.Még ha el is tekintünk a hierarchiától a falkákban élő állatokból kiindulva, akkor is vannak olyan állatok, amik egy életre választanak egyetlen párt.Hiába adódna még kismillió alkalom a párzásra, miután az egyik elpusztult, a másik nem fog többet párosodni.
2014. dec. 24. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!