Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A heteroszexualitás természete...

A heteroszexualitás természetellenes?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy lesz valakiből heteroszexuális ember, miközben egész gyerekkorában ugyanolyan neműekkel játszott, mint ő, aztán iskolában is külön csapatokban voltak a fiúk meg a lányok, ugyanolyan neműekkel ment vásárolni, moziba, volt téma, ha éppen beszélgetni akartak, aztán kamaszkorban rájött, hogy egy ellenkező neművel akarja leélni az életét, akivel azelőtt nem volt semmilyen beszédtéma, és még a nemi szervét se tudja használni, mert még nem látott olyat, de mellette undorodik attól, hogy megfogja a régi barátai nemi szervét, amit azelőtt lehet, hogy heti rendszerességgel látott.
2014. dec. 24. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim válasza:
22%
Tudod ezt ugy hivaj hogy oszton. Nem fog rajta gondolkodni. Nem rossz az ha egy ember homoszexualis es szerintem nem is egy betegseg. Nem egy elozo eletebol hozt at (gondolom nincs is elozo elet de ez csak en vagyok). Tobbnyire a letfentartas osztone, es ha valakit seggbekukizol vagy olloztok eleg nehez gyereket nemzeni. Nem tudom hallotad e a Fraud elmeletet... ha minden igaz akkor egy gyermeknek az ellentetes nemu szuloje az elso szerelme
2014. dec. 24. 17:09
 2/79 anonim ***** válasza:
93%
A szexualitás orientáció normális esetben nem tanult viselkedéselem, hanem ösztönös. Ha valaki remeteként élne gyerekkorában, tehát egyik nemmel sem találkozna, attól még nagy valószínűséggel heteró maradna, nem válna aszexuálissá.
2014. dec. 24. 17:30
 3/79 anonim ***** válasza:
82%
*szexuális orientáció
2014. dec. 24. 17:30
 4/79 anonim ***** válasza:
26%

Heteroszexualitás természetes.

Homoszexualitás természet ellenes, és egy mentális betegség egy fajta elmebaj.

2014. dec. 24. 17:44
 5/79 anonim ***** válasza:
25%

Bármely nemtől való undor személyiségzavar.

Az azonos nem szeretete pedig sokszor csak gyenge képzelgés és komplexus. (Ha nem az első állításbòl feküdò menekülés).

2014. dec. 24. 17:57
 6/79 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy a heteroszexuálisok maguk választják meg az orientációjukat, de nem tudom miért válnak azzá. Szerintem nem ösztön, mert az ösztönöknek szokott értelme lenni.
2014. dec. 24. 18:30
 7/79 anonim ***** válasza:
96%
Bármi ami elősegíti egy faj fennmaradását az semmiképpen se lehet természetellenes. Az hogy férfi és nő vonzódik egymáshoz éppen hogy elengedhetetlen feltétele az emberiség fennmaradásának (ha mindenki meleg vagy aszexuális lenne előbb-utóbb kihalnánk).
2014. dec. 24. 18:44
 8/79 anonim ***** válasza:
80%
Uhh azert, mert a gyereknel abszolut semmilyen szerepet nem jatszik a szexualitas, az csak a serdulokorban kezd kialakulni. Ezt most komolyan gondoltad ezt a kerdest? lol
2014. dec. 24. 18:54
 9/79 A kérdező kommentje:
Nem elengedhetetlen feltétele, sőt semmilyen feltétele. Létfenntartási ösztön jóval s heteroszexualitás előtt volt.
2014. dec. 24. 18:55
 10/79 anonim ***** válasza:
93%
Fajfenntartási, szaporodási ösztön. Az élet reprodukálni akarja önmagát. Ugyanígy van az állatoknál is.
2014. dec. 24. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!