Ha egy ismerőstől kapnátok egy régi szekrényt, és találnátok benne 150 ezer forintot, visszaadnátok a tulajnak?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a szekrény régebbi tulaja gazdag, egyedül él, neked pedig elég sok adósságod van, rossz életkörülményeid, esetleg gyerekeid, stb.2010. febr. 3. 11:09
1/11 anonim válasza:
Elmondanám neki. Valószínűleg úgyis azt mondja, hogy tartsam meg. (rossz anyagi helyzetben vagyok és minden ismerősöm ott segít, ahol tud hálisten)
2/11 anonim válasza:
Adná a fene ha odaadja másnak a szekrényt akkor nézze át. Meg amúgy is ki adná oda?? Na most jönnek majd a mártírkodók gondolom.
3/11 anonim válasza:
ha elmondanád biztos nem adná csak úgy oda mivel akkor már segített volna hamarabb ha tud. Biztos elrakná aztán azt sem tudná fél év múlva, hogy hová is rejtette el.
4/11 anonim válasza:
ha tudom, h ő jól megvan nélküle is, de nekem nagyon kell, akkor nem... ha viszont rászorulna és én is, neki adnám vissza, mert mégiscsak az ő szekrényében volt
5/11 anonim válasza:
Én nem adnám vissza, miért nem volt körültekintőbb A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!!!! Te meg boldogulj a pénzből!
6/11 anonim válasza:
Visszaadnám! Tisztesség és becsület is van a vlilágon! Ha esetleg azért tette bele,hogy kipróbálja,milyen ember vagy?
7/11 anonim válasza:
Ha jó állapotban lévő antik szekrény,nem érdekelne a lé!:)
8/11 A kérdező kommentje:
Nem antik szekrényre gondoltam, csak egy sima régi szekrényre. Érdekes,milyen eltérő válaszok születtek... mondjuk tényleg nehéz kérdés.
2010. febr. 3. 11:58
9/11 anonim válasza:
a felét megtartanám,a másik felét visszaadnám:D
10/11 anonim válasza:
Vissza adnám.
De nem lehet, hogy tud arról, hogy benne van a pénz, mert ő tette bele? Lehet, hogy így szeretne segíteni, csak tudja, hogy egyébként nem fogadnád el. Így adott ajándékba egy szekrényt, minden tartalmával együtt.
Azért mindenképp figyelmeztesd, hogy tudja-e mi volt a szekrényben, s hogy az az ő tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!