Ticket és a sodexhó kultúra utalványon kivül ismerték még más fajta kultúra utalványt?
Felhívtam egy megyei szinházat, hogy vásárolhatok-e szinházjegyet kultúra utalványért.
Az "úr" azt mondta, hogy sok fajta kúltura utalvány van, nézzem meg a honlapukon, hogy melyiket fogadják el.
Én a honlapon ilyet nem találtam.
Most arra vagyok kiváncsi, hogy tényleg olyan sokfajta kultúra utalvány létezik, hogy egy szinházi jegypénztáros nem tudja kapásból, hogy melyiket fogadják el és melyiket nem?
Még nincs semmilyen, most kell a kafatériát kitölteni és szerettem volna kultúra utalvámyt kérni /bár 2-es a szorzója/, legalább 10.000 ft-ért.
Szeretnék szinházba menni, de sajnos nekünk drága.
Ezek szerint te sem ismersz más fajtát?
Mi accoreservice-set kaptunk, a ticket-es. Nagyon sok helyen elfogadják, mi mozizni járunk vele:)
De a munkahelyednél csak meg tudják mondani,h milyen fajtát adnak,nem? Mert nálunk is minden az accore-tól lett rendelve, így gondolom egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!