Tudor584 kérdése:
Kimenni tanulni amerikĂĄba, majd Ott ĂŠlni? ElkĂŠpzelhetĹ? TĂśbbi lent.
Figyelt kérdés
Ki szeretnĂŠk menni AmerikĂĄba tanulni majd ott laki (fĹiskola). MegoldhatĂł? Mik a lĂŠpĂŠsek? Hogy van ez? Los Angeles Film school ra gondoltam. Esetleg az jobb megoldĂĄs lenne ha otthon a filmmĹąvĂŠszeti Egyetemen vĂŠgeznĂŠm a televĂziĂłs mĹąsorgyĂĄrtĂłit, ĂŠs utĂĄna kimenni ott lakini ĂŠs valami munkĂĄt talĂĄlni? ZĂśldkĂĄrtyalottĂł ĂŠrdemes? FĂŠl testvĂŠrem kint lakik, neki mĂŠg nincs ĂĄllampolgĂĄrsĂĄga (apai ĂĄgon). ElĹre is kĂśszĂśnĂśm az ĂŠpkĂŠzlĂĄb vĂĄlaszokat!2014. dec. 17. 09:03
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg nem wingdingsben kiírni a kérdést.
2/2 A kérdező kommentje:
Kimenni tanulni AmerikĂĄba, majd ott ĂŠlni? ElkĂŠpzelhetĹ?
Ki szeretnĂŠk menni tanulni AmerikĂĄba (fĹiskola) majd ott ĂŠlni. MegoldhatĂł? Mik a lĂŠpĂŠsek? Los Angeles Film School-ra gondoltam. Esetleg az jobb megoldĂĄs lenne ha otthon elvĂŠgeznĂŠm a FilmmĹąvĂŠszeti FĹiskolĂĄn a televĂziĂłs mĹąsorgyĂĄrtĂłit? Ăs utĂĄna kimenni ĂŠs munkĂĄt talĂĄlni? ZĂśldkĂĄrtyalottĂł ĂŠrdemes? ElĹre is kĂśszĂśnĂśm!
2014. dec. 17. 14:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!