Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mierr kell a masikat partolnin...

Mierr kell a masikat partolnin? Mert hogy ő 130 kg es nem jar silkba arról nem en tehetek .

Figyelt kérdés
normális az hogy en fel kellek hajnalban fel oltom a villanyt de a szoba tarsam mar reg fent van ki megyek le oltom a villanyt ...... 1 ora múlva vissza megyek a szobába es fel oltom a villanyt ... erre o ki megy a kanapera ... fel ébred a neveloszulom es el kezdi nekem mondani hogy szegyeljem el magam mit kepzelek en magamrol hogy bem hagyom a masikat aludni meg hogy ki zavarom a 130 kg-os a kanapera mer hogy en merek reggel 5 orakor keszulni a matek vizsgara csak attneztem meg oldottam egy ket feladatot na de mindegy de annak a dagat disznonak van mindig igaza meg hogy en azt a lanyt semmibe nezem kozben nem is tudja hogy ha semmibe neznem akkaro nem fizettem volna ki az adosagat ami 13500 ft volt de oly mindegy en huztam ki a szarbol ....... mibe farad el az hogy itthon segitenie kell b.....szus az en k...... anyamat nem ertem miert ennek a d.d. ad mindig igazat el egem van mar beloluk remmelem minel hamarab el pusztul innen ...... elegem van mar belole leginkabb az egyik eszaka le szurkalnam egy kesel de meg az se volna eleg kenne egy lanc furesz hoza ......aaaaa...
2014. dec. 16. 05:23
 1/1 anonim válasza:
100%
Te sem vagy már teljesen százas,alig tudsz írni :( amíg a változás szikrája benned van tűnj el onnan és költözz új helyre!
2014. dec. 16. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!