Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Karácsony ünnepére hogyan...

Karácsony ünnepére hogyan készülsz?

Figyelt kérdés
Takarítasz ezerrel, közben azon agyalsz kinek mit lehet adni aminek örül?

2014. dec. 13. 06:29
 1/8 A kérdező kommentje:
2014. dec. 13. 06:30
 2/8 A kérdező kommentje:
2014. dec. 13. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, takarítok ezerrel, minden nap másik helyiséget szedek miszlikre, aztán dolgozom a fagyóra, süti tészták, göngyölt-tekert húsok, tepsis ételek már megfagytak, az ünnep előtt már nem lesz nagy rendetlenség a tészta keveréssel-gyúrással, húsmarcangolással, zöldségpucolással.

Ajándékok egy része már eldugva, a hiányzó maradékot a jövő héten vesszük meg.

Minden nap valami kis dekorációt teszek ki, karácsonyra így minden kész lesz, a képeslapokat tegnap postáztam el (szerintem meghittebb, mint egy sms,email)

És megnéztem ma reggel a linkelt karácsonyi dalt - ez kellett a hangulatomhoz! Köszönöm.

2014. dec. 13. 06:47
 4/8 anonim válasza:
Sehogy. Minden nap dolgozom, de hamarosan kényszrszabadság lesz. A férjem beszerzett már pár ajándékot. A többit majd a szabin én. Sütni-főzni nem kell, mert hazamegyünk az anyukámhoz. Dekorációt ebben az évben nem raktunk ki.
2014. dec. 13. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel folyamatosan takarítok, karácsony előtt nem csinálom ezerrel. Csak apró sütiket sütök előre. Nem szoktuk a lakást feldíszíteni, elég az adventi koszorú, majd a karácsonyfa.

Az ebéd olyan, mint más vasárnapokon.

2014. dec. 13. 07:23
 6/8 Katolikus plébános válasza:
Előtte nap rendelek 10 pizzát(hűtőbe tárolom miután kihűlt) ,veszek gyros pitát és húst meg öntetet csinálok palacsintát és elleszek immáron 4 éve ezt csinálom.
2014. dec. 13. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Karácsonyi zenét hallgatok, barátnőkkel sütögetek, díszítem a lakást, ajándékokat vásárolok/csomagolok... Imádom ezt az időszakot. :)

De sajnos rengeteget dolgozom, így nem jut erre annyi idő, mint szeretném. :(

2014. dec. 13. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a férfiakat irigylem, hogy nekik nem kell csutakolni. Már a konyha ki van takarítva, de még bőven van mit tenni. Ablak ajtók szobák . De karácsony előtt 3 nappal már csak sütök és pácolom a húsokat. Adventi koszorú már 2 hete fent van, és lesz a fenyőfa, azon kívül nem csicsázok ki a lakást! Nem vagyok amerikai :D
2014. dec. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!