Kik a vagány emberek?

Figyelt kérdés

Kikre mondják azt,hogy vagányok,lazák?

Hogy viselkednek,milyen a stílusuk,öltözködésük stb

2014. dec. 12. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy milyen korosztály, és milyen környezetben.

Az én környezetemben (sajnos) a menők azok, akik a legotrombább szavakat tudják kimondani, márkás cuccokban (converse, adidas stb.) járnak, nem törődnek semmivel, nem tanulnak, visszamernek szólni a tanároknak, nem tudom hány tonna alkoholt tud meginni, cigizik, kipróbált valamilyen drogot, és bármikor el mer lógni az óráról. Mindig jól értesült a divat változásairól, és mindig tudja, hogy a focimeccseken melyik csapat nyert éppen, és melyikek fognak legközelebb megmérkőzni.

Az én szememben (és biztos vannak még, akik így gondolják, ha nem is ebben az országban, de máshol igen) az a vagány, aki jól néz ki, okos (ha diák, akkor jól is tanul), nyíltan meg mer szólalni rengeteg ember előtt (és értelmes dolgokat mond), bármit elér az életben, amit akar, de nem csak magán, hanem másoknak is segít. És persze eredményei vannak, mindig tudja, hogy mi legyen a következő lépés. Öltözködésről nem sokat tudok, ez nem az én asztalom, de nyilván nem úgy néznek ki, mint a csövesek.

A felnőtt világban fogalmam sincs, mi számít vagánynak, de remélem, hogy eltér a diákfelfogástól. Mindenesetre ha diák vagy, és vagány akarsz lenni, ne azt válaszd, amit másodiknak írtam.

2014. dec. 12. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig pont ezek az átlagosak!Ebben semmi vagány nincs,hogy márkás ruhákba járnak,direkt flegmák,meg minden hétvégén be b.asznak!Én soha nem leszek ilyen!
2014. dec. 12. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

"Ebben semmi vagány nincs,hogy márkás ruhákba járnak,direkt flegmák,meg minden hétvégén be b.asznak!"

- Ha nem értesz egyet vele, minek kérdezted?

"Én soha nem leszek ilyen!"

- És ez most kit érdekel?

2014. dec. 12. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Te meg minek írsz,ha nem tudsz válaszolni?!

Különben is az első verzióra mondtam,hogy gáz!

2014. dec. 12. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Kérdező, nagyszerű, hogy ez a véleményed, de a szerinted "átlagosak" pont azért ilyen "átlagosak", mert ez a menő, és ezért szinte mindenki ezt követi. Egyébként én is egyetértek veled, elég undorító.

2014. dec. 12. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

"Te meg minek írsz,ha nem tudsz válaszolni?! "

- Megvolt a válasz. Pl. az első válaszoló egészen másra mondja, mint Te, én meg azt mondom, ki mire. Nem minősítek senkit sem vagánynak, inkább az emberek próbálják magukat vagánynak mutatni.

2014. dec. 12. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszolónak igaza van.Mindenki (majdnem mindenki) ezt tartja vagánynak.De igazából jobban belegondolva szerintem az a menő és vagány,aki tanul,nem használ trágár szavakat,megtesz mindent célja érdekében,kiáll másokért,akiket tisztel és kedvel,akiről úgy gondolja igaza van.Attól még öltözhet akár menő ruhába(azért egy bizonyos mértékben)van hogy valaki túlzásba akarja vinni a menőzést és már inkább nevetségessé teszi magát.Ja és nem vág fel azzal,hogy ő milyen nagy sztár.Néha azért van olyan,akit vagánynak tartanak és tényleg az (jó értelemben)csak nagyon kevés az ilyen.Szerintem az öltözködéstől nagyon nem függ a dolog.A stílus,meg hát amilyennek leírtam.

14 vagyok..

2014. dec. 13. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!