Szerintetek 6 éves nagycsoportos fiú óvodásnak milyen olcsó, itthon elkészíthető jelmezt készíthetnék?
ősember???össze varrsz néhány anyag darabot, ilyen szoknya szerűt, "ágyékkötőt" kifested az arcát, összeborzolod a haját. Látványos, nem kell hozzá sok extra anyag meg varrás tudás.
De persze az is számít mi illene a kisfiúhoz, ő mit szeretne:)
Mondjuk cowboy?
Rgy kalap farmergatya kockás ing pisztoly és kész a jellmez
Kalóz.Neten találsz kinyomtatható kalózsapkát,szemkötőt,kincsesládát,otthon apának egy régi fehér vagy bordó vagy fekete ingét előkeresitek,egy régi melegítőnaci szárát kirojtozzátok,derékra egy kendőt kötni,kampónak pedig egy üdítős flakon levágott tetejébe applikálsz egy vállfáról leszedett kampót.
Lovag:ezüst színű keménypapírból sisakot csinálsz-teljesen jó,ha vödör alakú lesz,szemnyílást kell csak vágni rajta-kemény papírból pajzs,ráfestetek vmi címert,lepedőből köpeny,arra is lehet címert festeni.(Én keresztes lovagot csináltam,így a pajzsra és a köpenyre egy máltai kereszt kellett,és egy fehér kapucnis felső volt alatta neki.)Játékkard biztosan akad otthon.
Utolsó vagyok,itt vannak a kalózos cuccok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!