Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Japán, kína, korea, megéri?

Japán, kína, korea, megéri?

Figyelt kérdés
imádom nagyon ezeket a szokásokat, kulturát, embereket, nyelvet. Szerintetek megérné hogy kimennyek? Ha valaki esetleg már járt kint az irhat privátot vagy aki enyire imádja japánt és kulturáját mint én

2014. nov. 30. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Fogalmam sincs, hogy megérné-e neked. Semmi konkrétumot nem írtál, hogy miért szeretnél ellátogatni ezekbe az országokba.
2014. nov. 30. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Menny! (Pokol?) és maradj is ott.
2014. nov. 30. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

"imádom nagyon ezeket a szokásokat, kulturát, embereket, nyelvet. Szerintetek megérné hogy kimennyek? Ha valaki esetleg már járt kint az irhat privátot vagy aki enyire imádja japánt és kulturáját mint én"

kulturát = kultúrát

kimennyek = kimenjek

irhat = írhat

enyire = ennyire

japánt = Japánt

A vessző és egyéb hibákkal nem foglalkoztam.

Üdv

egy kezdő grammarnáci.

2014. nov. 30. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Milyen szempontból szeretnéd, hogy megérje?

Mit csinálni mész ki?

Ha turistaként mész és nagyon érdekel a kultúra, az emberek és rá tudsz áldozni több százezer, millió forintot, akkor megéri, mert nagy élménnyel leszel gazdagabb.

Tanulni is megéri, mert az önéletrajzodban jól néz ki a külföldi tanulmány és szintén sok élményben lesz részed - és nem csak a pénzt költöd, mint turistaként. De ehhez Magyarországon is le kell tenni valamit az asztalra, hogy kint folytathasd a tanulmányaid (minimum sok pénzt).

Ha le is szeretnél telepedni az nehezebb, tanulással lehet leginkább elindulni - akár úgy ha már kint tanulsz és próbálsz elhelyezkedni, akár itthon piacképes szakot végzel. Vagy összeházasodsz valakivel.

2014. nov. 30. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Én is imádom Japánt, csak az a baj, hogy ilyen szörnyű helyesírású emberekkel nem szívesen beszélgetek. Le lehet pontozni.
2014. dec. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!