Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tisztelünk a nőkben?

Mit tisztelünk a nőkben?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de ha tőlem kérdezik, hogy soroljam fel a női erényeket, nem tudok egyet sem mondani. Amit erénynek neveznek általánosságban én azt is negatívnak látom. Mint az empatikusság a logikával szemben, vagy a hajlékonyság az erővel szemben. Szép, ami a női oldalon van, de mégis szebb, ami a másikon.
2014. nov. 29. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmit, ahogy a férfiakban sem. Az egyén értékeit tisztelem, legyen az nő vagy férfi.
2014. nov. 29. 18:54
 2/2 János114 ***** válasza:

Szenintem ez nem jó kérdés

Nem a noi v a ferfi nemet illeti tisztelet barmilyen funkcionalisan vagy moralisan birtoklott elonyos tulajdonsagaert

Mivel e kettot csupan egymashoz hasonlithatjuk, es mivel egyik sem hibatlan ,igy nincs stabill viszonyitasi pont.

Az en nezopontomban nem az a kivallo ferfi vagy no aki a kulombsegekre fektetve a hangsulyt bizonyitja elonyeit bizonyos teruleteken, hanem az aki olyan mertekben kepes kiegesziten parja hianyossagait es fokozni erossegeit,amennyire parja egesziti ki es erositi meg ot.

Hiszen az ember tarsas leny , osztonos celja a szaporodas.Eszkoze a parvalasztas.

Az ember nem teljesedhet ki maganyban a ferfi jobbik fele a no, a no tamasza a ferfi.

A ketto egyutt egy egesz.

Utoirat ., minden no egy kincs imadom oket :)

2014. nov. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!