Milyenek a svéd nők?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy a legtöbb svéd nő szőke és bombázó? És még a klubbokban sem igazán hajlandóak szóbaállni idegenekkel?
2014. nov. 26. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szőkék, de nem mind szép, ugyanúgy, mint máshol a világban.
2014. nov. 26. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Szőkék, az igaz. De darabosak, lusták és rendkívül buták is.
2014. nov. 26. 22:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

De arra tudnátok válaszolni, hogy valóban nagyon visszahúzódóak? Hogy pl egy szórakozóhelyen allig állnak szóba idegenekkel? Haverral gondoltuk, hogy kimegyünk szerencsét próbálni...aztán ha nem sikerül, akkor egy kirándulás lesz belőle :D...de olyan helyre mennénk, ahol azért nem néznek hülyének, ha leszólítasz egy nőt egy bárban. Ezt azért kérdezem, mert olvastam, hogy idegenekkel abszolút nem állnak le beszélni.

2014. nov. 26. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Illetve az én 172 cm-el nagy hátrányba lennék?
2014. nov. 26. 22:36
 5/10 anonim válasza:
Nagy részük magas , de vannak alacsonyok is.
2014. nov. 26. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Egészen biztosan arra vágynak mind, hogy törpe kelet-európai kanok szólítgassák le őket kelet-európai stílusban.
2014. nov. 26. 23:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Na mégis milyen az a kelet-európai leszólítási stílus?

Te se jársz túl sokat szórakozni ugye? :D

2014. nov. 26. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

"Te se jársz túl sokat szórakozni ugye?"

Ha "szórakozás" alatt a lerészegedést érted, ahogy a fajtád szokta, akkor valóban nem járok gyakran "szórakozni".

2014. nov. 27. 00:24
 9/10 anonim válasza:
Svédországban ne csajozz! Ott tombol a feminizmus. Nem akarsz te olyan hárpiákkal összeakadni.
2014. nov. 27. 00:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Az én fajtám? Az milyen? Ennyire ismersz :D ?

Milyen az a kelet-európai stílus?

Szórakozás alatt azt is értem, hogy már rég nem volt senkid...szóval durrogtasd meg magad valakivel, mert neten keresztül sugárzik, hogy mennyire frusztrállt vagy.

2014. nov. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!