Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve egy közösség...

Csahenk kérdése:

Kinek lenne kedve egy közösséget alkotni?

Figyelt kérdés

A közösség alatt egy facebookos vagy fórumos dologra gondolok, ahol minden nap feldobnánk egy témát és arról mindenki elmondaná a véleményét, persze nem arra gondolok, hogy mindenki levitat mindenkit, inkább amolyan eszmecsere lenne.

Úgy vettem észere, hogy nagyon sok tapasztalt ember gyült itt össze és mindenkinek van egy kis darabja az egészből. Mi lenne ha ezeket összeraknánk?

A téma az pársze nem adott, bármiről lehet szó.

2014. nov. 24. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kész.

[link]

2014. nov. 24. 23:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nagy! :D
2014. nov. 25. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:

De csinálhatsz levlistát, amit meghirdetsz nyilvánosan, hogy milyen címen kell feliratkozni rá. És akkor nem olvassa az egész világ, hogy mit levelezünk, csak a feliratkozottak. szerintem ez sokkal jobb!

A levlisták virágkorában ez nagyon jól működött, akkor még mindenki azért netezett, hogy személyes ismeretség, közösség jöjjön létre az interneten megismertekből!

2014. nov. 25. 01:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Redditen megoldható hogy csak mi lássuk mit írkálunk. Azthiszem az számomra is tetszetősebb megoldás.
2014. nov. 25. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Nahh ennyi volt a lelkesedés? Konkrétan senki nem csinál semmit.
2014. nov. 27. 14:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocsi csak múltkor kiírtam egy kérdés és a gyakori kérdések letiltott mert hogy reklámozok egy oldalt. Igazából minden adott de, ha felépek az oldalra nem látok semmit
2014. nov. 28. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehetek én a nótafa?
2014. nov. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!