Valaki ráismer erre a szövegre? Sűrgős lenne.
Figyelt kérdés
Te az vagy amit megosztasz ? Egy film vagy egy zene ? Te is egy tükörben pózoló bohóc vagy a sok millió közül ? Ez mind te vagy ? Aki ezeket tudja rólad az az ismerősöd ? Akkor én is az ismerősöd vagyok mert láttam az adatlapodat . Ha te ennél nem vagy több akkor én is ismerlek . Üdvözöllek örülök hogy találkoztunk . A nevem [link] . Jé névrokonok vagyunk . Ki lesz melletted amikor kihunynak a fények ? Ki fogja majd a kezed amikor a világ megremeg , és a XII. század virtuális mocska szikrákat szórva hullik alá a mélyben ? Kihez fogsz rohanni amikor megszűnik az elképzelt világod , amelyben éltél ? Ha minden amit lájoklhatnál füstölögve hever a pusztában , ha az online világod , amely arra volt hívatott hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket , mind eközben mégis ellehetetleníttet őket egymástól puhánnyá semmitmondóvá téve az emberi kapcsolatokat szétrombolva az emberi értékeket , bemocskolva a barát fogalmát ami elszakított az igaz ismerőseidtől és bezárt egy éjsötét kamrába ahol a sok látszatfényes dolog íztokén világította meg mindennapjaidat ha ez mind darabjaira hullik hol leszel akkor ? Családanyák akik rá se néztek gyermekeikre amikor hazajön az iskolából hanem beültek a facebook elé 8 órára . Gyermekek akik hátrahagyták családjukat . Akik az alkalmazás szerint 100%-ban a legjobb baarátod akik lájoklják minden rezenésed .....2014. nov. 19. 20:54
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!