Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a koreaikrol?

Mit gondoltok a koreaikrol?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Imádom őket! (L)
2010. jún. 16. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Imadom oket de csakis Del-Koreaiakat. Nem veletlenul levelezek sokkal evek ota. Annyira szeretnivaloak, erdekes nepseg hogy nem tudok betelni veluk.:D Minden leveluket olvasva nevetnem kell, mert annyira aranyos...Ott nem meno az,amit itthon a mai tinik muvelnek...Ott teljesen mas ertekrend van. A koreai pasikert meg rajongok.:D Es Ok is szeretnek minket.:D
2011. jan. 18. 12:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Ot milyen gondolkodas modjuk van a tiniknek? mi a meno? meselnel egy kicsit bovebben?...........mert nagyon kivancsi vagyok.....elore is koszy a valaszokat
2011. jan. 29. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Korea a legizgalmasabb ország ma a világon. Az embereknek (a többségnek) számomra meglepő módon egészen fehér a bőre, és sokkal magasabbak, mint hittem. A legtöbben keresztények, általában nagyon szeretik az európaiakat (szerintük én "egzotikus" vagyok), már néha irritálóan udvariasak és tök segítőkészek. Ami kicsit furcsa, hogy csámcsogva esznek, meg persze pálcikával. Viszont ami tényleg gáz, hogy sok helyen nem angol WC van, hanem török WC. Azelőtt azt sem tudtam, hogy van ilyen és nem szerettem meg.
2011. febr. 12. 23:08
 15/21 anonim ***** válasza:
2011. febr. 15. 01:30
 16/21 anonim válasza:
az én párom félig kóreai (az anyukája kórai, az apukája magyar), és nekem csupa jó véleményem van róluk, róla
2011. márc. 26. 19:33
 17/21 anonim válasza:
annyira jó neked hogy félig koreai párod van:) de akkor tanuld meg hogy az nem kÓreai hanem koreai:D
2011. márc. 30. 15:37
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
én is koreai férjet akarok magamnak :D
2011. ápr. 12. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
azt hogy kell egy.xd
2011. máj. 29. 22:02
 20/21 anonim válasza:
Hát én a koreai zenét szeretem. Kedvenceim: BEAST, SHINee és a Big Bang.
2011. júl. 8. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!