Melegség ismét és ismét - mit szóltok ehhez a jelenséghez?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményekre, mert őszintén szólva nálunk is voltak már igen vad ötletek a melegség "szabályozására", csak aztán nehogy egy amolyan oroszos megoldás tényleg valósággá váljon ...
2014. nov. 15. 11:07
11/19 anonim válasza:
9-es elkezded a szokásos mellébeszélést, hogy a pride-ot feltűnési viszketegségnek titulálod, mert nyilván fogalmad sincs róla, hogy azért van mert nincs jogegyenlőség. Ügyes vagy.
12/19 anonim válasza:
mar tobb ertelmesebb meleg is mondta kulonbozo cikkekben hogy eliteli a pride-on vonaglo diszb*zikat mert ok csak olajat ontenek a tuzre.
13/19 anonim válasza:
a prideon nincs vonaglás. nem a nyomiinfóról kéne tájékozódnod.
14/19 A kérdező kommentje:
mi az a nyomiinfo? van vmi ilyen homofób oldal?
2014. nov. 16. 08:28
15/19 anonim válasza:
valoszinu a kurucinfora gondol
es kepzeld #13, nem szoktam azt az oldalt latogatni...
16/19 anonim válasza:
Nem értem miért gondolja mindenki, hogy a felvonulásra magamutogatók járnak leginkább. De még ha így is van, akkor se a melegeknek a dolguk elfogadtatni magukat, hanem a társadalomnak elfogadni őket felvonulástól függetlenül. Aki a felvonulásról vesz mintát, az előítéletes. De még egyszer mondom, hogy szerintem nincs baj a felvonulással.
17/19 A kérdező kommentje:
oké, nekem 8, akkor nincs baj, de ezt a szembetűnő különbséget, amit írtam, meg tudod magyarázni? miért ennyire más egy ny-európai pride?
2014. nov. 17. 06:00
18/19 anonim válasza:
nem a pride más, hanem a társadalom hozzáállása
19/19 A kérdező kommentje:
oké, mindkettő. ugyanis láttam itt is, ott is, valóban mindkét félre igaz h mások ...
2014. nov. 17. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!