Mit gondoltok a kínaiakról?
En nagyon szeretem oket. Mindegyik, akit ismerek, nagyon kedves. Es eleg sok kinait ismerek, pl. az osztalyomban van hat, alattunk levo osztalyban kb. harom embert kiveve mindenki az.
A kinai nyelv is nagyon szep szerintem. En szemely szerint nem bannam, ha jonne tobb azsiai Magyarorszagra.
Nagyon kedvesek. Kínaiakkal sosem volt negatív tapasztalatom. Van elég sok barátom közülük, beszélem a nyelvet is. Család fekete báránya is voltam. Sokszor mondták rám, hogy fél ázsiai vagyok. Ezért volt, hogy rasszista beszólásokat kaptam. Pedig senkiről nem tudunk a családban. Valószínüsítik genetika.
Olvastam elöl a Józsefvárosi piacot. Hát az sem kifejezetten Kínai... Nagyon sok a Vietnámi, Arab, Koreai...
Höhh..jó..mostmár a véleményem változott, vigyázni kell velük O.O
Hallottam h Miskolcon az egyik áruházba (közel van hozzánk) a kínaiak elraboltak egy lányt a próbafülkén keresztül leborotválták a haját és elvágták a torkát meg kiszedték a szerveit. Szervkereskedelem. De ilyen volt már Pesten is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!