Meg szeretném változtatni a nevem, de nem szeretnék magyar utónevet. Megtehetem, hogy nm olyan utónevet választok, amit Magyarországon lehetne? Ha igen, hogyan? Mibe fáj?
Mindenkit szépen kérek, a kérdésre válaszoljon. A nevemet 18 év előtt meg szeretném változtatni (ne kérdezzétek a mostani nevemet, és hogy mi okból teszem)
Lehetne mondjuk a nevem Audrey vagy Carly vagy valami hasonló? Évek óta keresem a magamnak megfelelő nevet, de csak ilyeneket találtam, amik igazán illenek rám.
Előre is megköszönöm a normális válaszolóknak!
Nem választhatsz külföldi nevet úgy ahogy külföldön írják. Ha külföldi nevet akarsz és nincs benne az anyakönyvezhető nevek listáján akkor kérvényezned kell, és a magyar helyesírásnak megfelelően talán megadják.
Pl:
Carly helyett magyarosan Karli lehet
vagy Jennifer helyett Dzsenifer
Úgy van ahogy a többiek előttem írták.
De kérvényezni kérvényezheted - illetve 18 éves korod alatt a törvényes képviselőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!