Mit csináljak az új Sulimba?
Figyelt kérdés
Hétfőn új suliba megyek és nagyon izgulok hogy befogadnak-e!
De legjobban azon gondolkozok hogy mit mondjak. Be lépek az osztályba és egy sima sziasztokkal elintézzem és leüljek egy helyre de nem tudom hogy ki hol ül. És nem akkorom elvinni a hgelyét mert az szerintem hot ciki! lenne! És az a legjobb hogy nem is fogok senjit ismerni! Légyszí segitcsetek! :S
2014. nov. 8. 10:53
1/2 anonim válasza:
Bemész,köszönsz, megkérdezed egy szimpatikus gyerektől,hogy melyik hely szabad, leülsz.Utána odamehetsz egy neked szimpatikus személyhez vagy csoporthoz, de valószínűbb hogy ők fognak hívni.Nyugi,egy rendes osztály segíteni szokott az újaknak.Be fogsz illeszkedni,bár az emberfüggő,hogy mennyi ideig tart.Az a fontos,hogy Önmagad add,és ne próbálj meg a kedvükért másnak látszani!Ne izgulj,próbálj lazítani.(Na jó,tudom hogy ezt csak mondani könnyű,de mindenki szívesebben megy oda egy laza,mint egy görcsölő emberhez.)Menni fog, a legtöbb ember ilyenkor be szokott illeszkedni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!! :)
2014. nov. 22. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!