Állásajánlat érkezett a munkaügyitől, ha nem megyek el rá, törölnek a nyílvántartásból?
Hogy hivatalosan megtehetik-e azt nem tudom.
Engem töröltek, miután visszautasítottam a közmunkát (kezdetben azzal hitegettek, hogy önkéntességgel ki lehet váltani). De miután nem álltam oda könyörögni, hanem sz@rtam a fejükre, pár napra rá már fel is hívtak, hogy akkor folytatom-e az együttműködést, mondtam: töröltek, erre ők: hát azért az nem úgy van, végül is lehet folytatni, mondtam: akkor majd meglátjuk; azóta se hiányoznak.
Szóval inkább ilyen ijesztgetésnek tűnt, mert ugyebár azt nem szeressük, ha valaki nemet mond, be kell törni a vadlovat.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem fognak ezért törölni? Mert tudnék igazolást vinni, hogy azon a napon én dolgoztam, amikorra mennem kellene. Így legalább csak egyszer kellene bemennem...
Menj el, nézd meg.
Ha tetszeni fog, nyert ügyed van - ha meg nem tetszik, akkor valószínűleg te sem fogsz tetszeni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!