Valaki tud mesélni nekem egy kicsit a Kisképző művészeti iskoláról?
Sok a biszex, meleg, az anime- és furrykedvelő, meg depressziós, esetleg pózer egyén. Sokakat csak azért nyomnak be, hogy kezdjenek magukkal valami hasznosat, de ahelyett, hogy örülnének, semmit sem teljesítenek, őket általában bőségesen pénzelik a szülők. Mások rosszabb anyagi, családi körülményekből jönnek. Sok csoportmunka van - nyilván szaktól függően -, így könnyen összekovácsolódik a társaság, de azért kialakulnak klikkek. Lehetőség és sokszor szükség is van másik szakon tanulókkal való együttműködésre. Sokáig kell bent lenni, régebben előfordult szombati tanítási nap is tudtommal, meg külön programok bizonyos tanárok szervezésében, versenyek, kirándulások, tehát van lehetőség ismerkedni. Valószínűleg találsz ínyedre való, esetleg csendesebb, és nem annyira züllött, vagy éppen hogy a züllés ellen hevesen tiltakozó, embereket is, főleg az első évben. A vizsgákig azonban van ideje minden indulatnak kibontakoznia...
Összességében nem több vagy kevesebb, mint egy átlagos középiskola.
KHM.A kisképző jó közösségű. Anime kedvelő vagyok és mégis jól kijövök azokkal akik utálják. Ezzel nem tudom mi a baj.
És nem pénzelnek hozzáteszem. Nem vagyunk gazdagok. És persze h befogadnak midenkit mivel ilyen sok társaság van. Remélem segíthettem és bocsánat az ilyen dulakodó kinézetű válaszomért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!