Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szabadkőművesek nem félnek,...

A szabadkőművesek nem félnek, hogy a Pokolra kerülnek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 4. 16:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem hisznek a tündérmesékben.
2014. nov. 4. 16:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Sátánt imádják, és olyan hülyék, hogy nem tudják, hogy ezért el fognak kárhozni?
2014. nov. 4. 16:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezek maximum feltételezések. Amúgy Isten mondja, hogy a pokolra fognak kerülni, gondolom a sátán mást állít.
2014. nov. 4. 17:12
 4/17 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszolok, hiszen nem tudom, félnek-e?!

Igaz, én pontosan azt sem tudom, kik a "szabadkőművesek"! Kutatom régóta, de pontos leírást sehol nem találtam, csak utalásokat, jeleket, jelzéseket. A cselekedeikről a mentalitásukról többet tudok, csak azt nem tudom, kik ők pontosan!

2014. nov. 4. 17:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Wikipédia: [link]
2014. nov. 4. 17:19
 6/17 anonim ***** válasza:
2014. nov. 4. 17:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Távozz tőlem, Lucifer!
2014. nov. 4. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezővel itt kisebb problémák vannak.

Mégis, mit gondolsz - aki a sátánt imádja, az hova vágyik? A pokolba vagy a mennyországba?

Másrészt pedig a sátán vajon mit tartogat annak, aki őt imádja? Tűzön sütögeti - vagy valami kellemesebb programot?

Sőt, még egy kérdés: szerinted az isten mit tartogat neked? Mondjuk, mi van a mennyországban?

És ha esetleg nem fog tetszeni? Visszajött már onnan valaki, hogy elmesélje?

Tudom, hogy a hívők körében nem nagyon szokás gondolkodni... na de ennyire?

2014. nov. 4. 19:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Ajánlanék némi szakirodalmat:

[link]

2014. nov. 4. 19:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Létezik olyan ember, aki arra vágyik, hogy egy tüzes tóban forgolódjon örökkön örökké? Én biztos nem kívánkozom ilyen helyre...
2014. nov. 4. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!