Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvastátok már Charles Dickens...

Olvastátok már Charles Dickens-től a Karácsonyi Éneket? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
aki valamelyik filmes feldolgozását látta az is írhat
2014. okt. 31. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem szeretem Charles Dickens műveit, de a karácsonyi ének ennek ellenére a kedvencem. Mivel minden előbb szeretek elolvasni, és ha van utána megnézni a filmet, a karácsonyi énekkel is ezt tettem. Előbb elolvastam, és el kell ismerni, nagyon jó könyvben.

Majd megnéztem több feldolgozásban is. Legjobban a 2009-es feldolgozás tetszett Jim Carrey-val.

Egyébként ez az egyik olyan könyv amire én azt mondom, hogy el kell olvasni mielőtt meghal az ember.

2014. okt. 31. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Fekete Vipera-féle filmfeldolgozás magasan veri a többit.
2014. okt. 31. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem a legelső találkozásom vele a 2009es Jim Carrey-s feldolgozás volt egy évre rá, 20 éves koromban, és nagyon megtetszett, nem is értem hogy nem hallottam addig róla. azóta elolvastam a könyvet is persze, és minden évben kötelező programom hogy megnézzem karácsonykor :)
2014. okt. 31. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A filmes feldolgozás (mind a régi, mind az új) jó, szuper. A könyv is nagyon jó, fantáziadús mű.
2014. nov. 14. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!