Van itt olyan ember, aki kissé kulonc, mert (? )
Hát akkor igen különbözünk, pedig én is komoly gondolkodású vagyok. El kell fogadni, hogy a világ folyamatosan változik, egyre modernebb lesz. Nem vagyok oda a konzervatív, régies gondolkodásért, nem véletlenül voltaz régen, ez meg most, mivel a világ fejlődik, ezért a felfogás is. Most persze nem mo dom, hogy nincs árnyoldala, mivel az elég gáz, amikor 13 évesek kitett csöccsel és ájfon öttel pózolnak facebookon. A net meg egy hasznos dolog, habár a fészbukért én sem vagyok oda, mert kb a magánéleted lenullázása, de mivel egy csomó csoport van ott, ami érdekel, és hasznos ezért hát fent vagyok.
Összeségében szerintem megőrülnék, ha 100 évvel ezelőttre vissza kéne mennem. Szeretem a mai világot.
Egyébként meg minden kornak megvannak a maga árnyai, és minden korban azt mondták az emberek, hogy elkorcsosult a világ, régen minden jobb volt stb. Az emberek soha nem elégedettek semmivel.
én abban különbözök másoktól,h szeretek egyéniség lenni:)
ami nem azt jelenti,h a mai vagy a régi korstílusokat követem,hanem olyan vagyok,amilyennek magamat érzem,persze az emberek megítélése mindig más
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!