1/17 anonim válasza:
nekem, mint laikusnak, nagyon tetszik!
2/17 anonim válasza:
Szerintem állati jó:D:DNekem nagyon tetszik..csak egy bajom van h nem látszik az ember arca de ez csak az én heppemXD am nagyon tetszik..ügyes vagy:D:D:D
4/17 anonim válasza:
Ha rossz lenne, én megmondanám, ezért vagyok mindig lepontozva, de nekem is tetszik, ha csak fele ennyire tudnék rajzolni, már boldogabb lennék:)
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Nagyon szép, ügyes vagy :) Igaz, nekem a ló lábai olyan természetellenesnek tűnnek, de a rajz szép :)
7/17 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, hogy a ló lábai (főleg a hátsó) mintha ki lenne tekeredve. Egyébként tehetséges vagy. Csak így tovább!
8/17 anonim válasza:
keress művészeti fórumokat.
pl amf.hu
9/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!