Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most akkor kik jönnek a...

Most akkor kik jönnek a 2010es szigetre?

Figyelt kérdés
van kb 200 nap hátra és még mindig nem tudják.. pedig ideje lenne. nem az egész programra lennék kíváncsi hanem csak pár előadóra akikről esetleg hallottátok hogy jönnek!
2010. jan. 24. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Elvis vagy Michael Jackson biztos nem lesz.
2010. jan. 24. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem.
2010. jan. 24. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:

pedig nagyon reménykedtem hogy lesz elvis meg jacko... annyira valószínű volt hogy jönnek. sőt olyat is hallottam hogy jönnek beatlesék eredeti felállásban..

Normális választ kérek kösz xDD

2010. jan. 24. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Mintha Jacko már halott lenne, vagy nem? Egyébként is, a sziget már nem magyarokra van méretezve anyagilag, hanem a külföldiekre.
2010. jan. 24. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak úgy felvilágosítanálak, hogy a 2009-es sziget fesztivál fellépőit is csak május-júniusban írták ki.. és azelőtt is stb.

Amúgy tavaly ótvar szar fellépők voltak a TCS-t kivéve.. Alig volt olyan együttes, akiket ismertem volna (pedig nem vagyok a zenevilágban egy elveszett ember).

Tavaly előtt legalább volt Iron Maiden, Sex Pistols..

Ez a Sziget is egyre szarabb lesz egyre több pénzért..

2010. jan. 24. 17:14
 6/8 A kérdező kommentje:
igen egyetértek de tavaly legalább nagyjából lehetett tudni.. mostmeg.. semmi igen sex pistols-ra én is akartam menni de külföldön voltam.
2010. jan. 24. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem 69 eyes az lesz, mert mondta a dobosuk most pénteken h szívesen jönnének a szigetre ! :)
2010. jan. 24. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Maiden lesz idén is
2010. ápr. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!