Nagyon gáz ha facebookon egyetlen fénykép sincs rólam?
Figyelt kérdés
Már a haverjaim is megszóltak az iskolába,hogy nem tudok kirakni egy rohadt képet sem magamról.Nem is szívesen osztom meg a világgal a fotóimat.Amúgy a gépemen van néhány fotó,de csak privátba küldöm el akik látni akarnak pl facebookon.Ez nagy hátrány lesz,ha pl összejön egy barátnő,vagy egy megbízható lánybarát?Vagy változzak meg és legyek olyan mint a haverjaim.Ők mindennap csinálnak magukról egy szelfit akár hol is vannak.Az egyik haveromnak 97 képe van magáról.Nekik több esélyük lesz ha lesz barátnőjük? 16/f2014. okt. 17. 19:56
1/8 anonim válasza:
Ha van barátnôd mire kell az esély? :D
2/8 anonim válasza:
Véleményem szerint ez nem gond. Nekem egy kép van fent, profilképnek, hogy ha valaki keres akkor be tud azonosítani az alapján. Fölöslehes a sok kép, de azért egy nem árt.
3/8 anonim válasza:
Nekem is csak 1 kép van fent profilként, az is már vagy 8 éves :)
4/8 anonim válasza:
Én az arany középutat választottam. Van rólam kép, de nem vagyok rajta felismerhető. Mindenki boldog.
6/8 anonim válasza:
Nem. Nekem meg csak 3 képem van magamról facen és lesz@rom , hogy ki mit gondol. Én azt gondolom , hogy régen is megvoltak az emberek anélkül , hogy most a fél világnak mutogatják a képeiket, meg , hogy minden héten csináljanak magukról egy pucsítós ,csücsörítős selfie-t.
7/8 anonim válasza:
Rólam is csak egy kép van. Nem érdekel a facebook különösebben.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!