Van még olyan ember aki meghal Magyarországért?
"Az én időmbe természetes volt ez. Bárki bármikor képes lett volna meghalni."
Ez egy NAGY BÜDÖS HAZUGSÁG! Nevetséges! :-DDD
"Az én időmbe természetes volt ez. ".....:D
Mikor volt a "te időd"? Vagy miféle csodás tér-idő dimenzióban?
Szerintem kevesen vannak, akIk Magyarországért meghalnának. Viszont cserébe nagyon sokan halnak meg Magyarországon.
Na de viccen kívül azt gondolom, hogy talán az ember sokkal inkább képes kicsit valahogy személyesebb, közelebbi dolgokért áldozatot hozni, akár ilyen visszavonhatatlan jellegű élet áldozatért. Szép dolog az hogy haza, meg tényleg pátoszos és megindító gondolat, hogy a föld, amelyen apáink vére folyt...
De azt hiszem mégis, hogy a haza azokat az embereket jelenti, akik ugyanezen a földön élnek, és ugyanolyanok, vagy hasonlóak sokmindenben, mint mi, és egy nyelvet beszélnek, és ebből a tömegből a legtöbb embernek vannak olyanok, akik fontosak, akik fontosabbak, és ezekért az emberekért azt hiszem sokan meghalnának. De nem csak a puszta kövekért, falakért, vagy egy zászló miatt és alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!