Az okés hogy a pécsiek nagy arcok, de miért AKKORA nagy AZ ARCUK?
Figyelt kérdés
Egy pécsi haveromat megkérdeztem erről, erre a válasz:
Mert van mire
:-D
(amúgy birom hogy ennyire fennhordják az orrukat még akkor is ha "kívülálló" vagyok :-)
2014. okt. 3. 15:08
1/8 anonim válasza:
Budapest mitől különb? Akkora sztárok, mintha Washington DC volna xDDD Csak érdekes módon mikor vidékre lejönnek arulni, hogy megmutassák ők kicsodák és elcsattan egy két pofon, akkor az már nem tetszik nekik... xDDD
4/8 A kérdező kommentje:
:-D wazz nem rdekel se dc se pest, itt most pécsről van szó :-)
2014. okt. 3. 20:31
5/8 anonim válasza:
De jó, hogy van egy nagyképű haverod, aki alapján ítéletet mondassz többszázezer ember fölött... Hogy is hívják ezt? Valami általánosítás, vagy mi a szösz?!
6/8 A kérdező kommentje:
De jó, hogy van egy válaszoló, aki alapján ítéletet mondassz többszázezer ember fölött... Hogy is hívják ezt? Valami általánosítás, vagy mi a szösz?!
2014. okt. 4. 18:48
7/8 anonim válasza:
Szerintem NEM AKKORA nagy AZ ARCUK. Így a miértnek már nincs is értelme. Amúgy bírom, hogy felteszel ilyen kérdéseket (kiabálva), de nem írsz semmi konkrétumot, ami alapján a fenti következtetésre juthatnánk. Erről a kérdésről az jut eszembe, mint mikor az 50-es években dolgozatot írtak az iskolában: 1. kérdés: Ki a példaképed? 2. kérdés: És miért pont Lenin? :P
8/8 A kérdező kommentje:
:-)
2014. okt. 5. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!