Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Diákok ti bruttó 550-es...

Diákok ti bruttó 550-es munkát miért vállaltok el?

Figyelt kérdés

4 évig dolgoztam diákként összesen 7 helyen, az első volt bruttó 600 amit annyira kevésnek találtam, hogy kiléptem azután a legkevesebb fizetésem bruttó 790 volt.

DE amikor nézegettem a munkákat mindig betelt egyből az 550-es gyári/telefonos.

Nincs szakképzettségem, mielőtt ez lenne a válasz.

2014. okt. 1. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyanítom leginkább azért, mert kell a pénz - és az ilyen állásoknál nem igazán kell három-négy fordulós állásinterjúra menni, hanem gyorsan jelentkezel, holnap dolgozol.

Lehet pocsék melót, de ha megélhetésről van szó, akkor kit érdekel... Persze, jó annak aki tud válogatni, de amikor diák voltam, én is elvállaltam kb mindent, amit kaptam :)

2014. okt. 1. 12:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem én, én se járkáltam ilyenre csak egyszer (közben persze elvállaltam én is mást, hiszen valahogy el kellett tartanom magam)
2014. okt. 1. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nullánál még az is több. Amúgy van rosszabb a bruttó 550-nél, épp 10 órája bajlódok egy 6 ezer forintos kérdőívvel, és még messze nincs kész. :'D
2014. okt. 1. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert örülünk, hogy legalább van munka még ha kevés is a pénz.
2014. okt. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!