Külföldön tanula kapok az adott államtól támogatást?
Figyelt kérdés
Olasz egyetemre jelentkezve az olasz állam fizet nekem havonta valamennyi támogatást csak mert ott fogok tanulni és segit nekem az ellátásban? Úgy hallottam hogy ha bemegyek ott az önkormányzathoz,kérnek egy hallgatói papirt és akkor eldöntik hogy mennyit kapok és havonta támogatnak valamennyi pénzzel. Igaz lehet ez? Ilyen létezik?2014. szept. 30. 20:57
1/3 anonim válasza:
Igen, vannak ott is ösztöndíjak.
Te megkapod-e külföldiként? Minimális az esély rá.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az ösztöndíjról beszélek,azt az egyetemtől kapnám :) hanem a lakhatásomért nem a tanulásomért
2014. okt. 1. 19:06
3/3 anonim válasza:
"Nem az ösztöndíjról beszélek"
- De, arról beszélsz. Azt is ösztöndíjnak hívják. Nem csak az egyetemtől kaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!