Szerintetek milyen verda illik egy "metálos" archoz?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki főleg a modern, elektro-indusztriális metált szereti? Mint pl. a Fear Factory, Ministry, Marilyn Manson, Rammstein, Korn, Slipknot, stb.
Milyen autóba képzelnétek bele? Vannak efféle autós sztereotípiák a rockerekkel, metálosokkal, mint pl. hogy a bűnözők mindig BMW-vel meg Mercedessel járnak?
2014. szept. 25. 22:38
11/12 anonim válasza:
nem az volt a kérdés milyen kocsid van, hanem hogy szerintük mi illik hozzá. ilyen sztereotípiák nincsenek mert a normális embert nem foglalkoztatja ez a kérdés, ha csak nemdivatmajom.
12/12 A kérdező kommentje:
rendben, akkor megnyugodtam. AMúgy echte rockereket egyszer láttam csoportosan utazni, akkor egy házilag feketére festett Zastava GTL 55-el krúzoltak lehúzott ablakokkal, tomboló rockzenével.Ettől még én sem gondolom hogy a Zastava rocker autó lenne. Nekem is inkább az izomautók ugranak be, vennék is ha fenn bírnám tartani.
2014. szept. 28. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!