Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megnyitni az...

Miért nem tudom megnyitni az Rtl klub bulvár fórum csillagszóróját?

Figyelt kérdés

2014. szept. 22. 09:59
1 2
 11/18 yxvoltam válasza:
Én is nagyon dühös vagyok, hogy megszűnt. yx néven írtam. Általában a Hamiltonos topicban és a kávéházba. De sok fele benéztem.
2014. nov. 16. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Esetleg valaki, aki ért hozzá, megtudná keresni hogy hogyan tudnánk ismét rátalálni erre az elveszett topicra?

Nagyon értékes dolgaim vannak ott, szükségem lenne rájuk.

2014. nov. 16. 16:58
 13/18 Nikolett001 válasza:

szia

xy, emlékszem rád ;)

össze kellene szedni az embereket de fogalmam sincs hogy hogyan... :(

2014. nov. 17. 07:27
 14/18 anonim ***** válasza:

# 13-ka Szia! Hát itt van a bibi. Egyszerűen nincs kihez fordulni, azokat a topikokat már törölték, max ismét indítanának ha rátalálnánk az illetékesre.

Kétlem hogy szerencsével járnánk, bár számunkra értékes volt, számukra értéktelen.

Gondolom anyagi vonzata is van, arra pedig nem fognak áldozni, köztudott mekkora adóval sújtja őket az állam.

Az RTL mint olyat, nem szeretem, agybutító műsoraik vannak, de az a mellékága az a topik az jó volt.

2014. nov. 17. 15:12
 15/18 Rhena22 válasza:

sziasztok!

Mi facen csináltunk pár régi taggal fórumot magunknak aki szeretne csatlakozni írjon privátban a régi felhasználó nevével együtt :)

2014. nov. 18. 19:52
 16/18 yxvoltam válasza:
2015. júl. 11. 16:00
 17/18 yxvoltam válasza:

Megtaláltam próbáljátok több helyen megosztani hátha visszajönnek a többiek is.

[link]

2015. júl. 11. 16:02
 18/18 Nikolett001 válasza:
Tegnap még remekül megtudtam nyitni ma már nem, vissza dob a főoldalra. :( esetleg valami ötlet másik link?
2015. szept. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!