Megőrülök, máshol is negyed óránkánt megy valami szirénázó kocsi?!
Van BKK-s forgalmi zavar elhárító , üzemzavar elhárító, baleseti helyszínelő, műszaki mentő.
Vidéken BKK-s szirénázó autó? :D
Ha esetleg mégis hirtelen túl nagy nyugodtság támadna, akkor nézd meg ezt, nehogy kizökkenj a ritmusból:
Itt a vidéki kisvárosban van olyan nap amikor 10 percenként szirénázik valamelyik kocsi, de az esetek többségében óránként minimum elmegy egy mentő vagy tűzoltó autó.
Tegnap késő este munkából hazafelé jövet az autóval nekem volt 30 perc, egyik városból a sajátomba 2 falun át mentem, és az idő alatt 3 szirénázó autó miatt kellett lehúzódnom abból 2 mentő volt és egy rendőr autó.
De volt olyan utam Győr felé főútvonalon ahol a 2 órás út alatt vagy 10 szer álltam félre mentő meg tűzoltó miatt.
De itt a kisvárosunkban sokszor van hogy óránként megy a mentő, vagy más szirénázó autó, én már ezt megszoktam.
De én 2 éve laktam Pesten kb 3 hónapig és amikor pihenős voltam és otthon ültem délelőtt a tesóm lakásába akkor is 10 percenként ment el a szirénázó autó vagy mentő, vagy tűzoltó, vagy más egyéb.
Engem is zavart az elején de a végére már észre sem vettem. Persze ott autósként jobban irritált a dolog mert normálisan nem jutottam el A-ból B-be anélkül hogy egyszer lehúzódtam volna, az ilyenek miatt. Nem is velük van a bajom mert mégis életet mentenek stb... Csak azért idegesítő tud lenni egy idő után főleg ha akkora forgalom van hogy nagyon lehúzódni sincs hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!