Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Finnországban vannak cigányok?

Finnországban vannak cigányok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 13:33
 1/5 csabika1971 ***** válasza:
100%

Hol nincsenek? (Google)

[link]

2014. szept. 18. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, de nagyon kevesen, meg nem olyanok mint a magyar cigányok, én tavaly nyáron csak egy családot láttam akik cigányok voltak, azok is olyan lakókocsival közlekedtek amilyet itt nálunk nem sokan engedhetnek meg. Meg idén is láttam 1-2 roma nőt, de kinézetre azok is inkább fehérnek mondhatók voltak, csak a ruhájuk volt az a tradicionális cigány viselet (blúz, hosszú szoknya).

Finnországban viszont sok a néger, csak nézz meg mi van éjszaka Helsinkiben... Több feketét látsz mint fehéret. Azok "menekültek", nem azért vannak ott mert nyaralnak vagy dolgozni akarnak, ááá nem. Azt csinálják h leszólogatják a magányos nőket és megpróbálják felszedni őket barátnőnek. Főleg kövér, csúnyácska lányok oldalán látni négereket, olyanoknál akik nem kellenek a finn férfiaknak. A nő örül h legalább van pasija (meg vannak nők akik kifejezetten a csokifiúkra buknak), a néger meg örül, mert jó esetben odacuccol a csajhoz és máris van hol laknia, meg eltartatja magát ruhával/kajával. Mégse kecskepásztorként kell tengődnie mély nyomorban vhol Afrikában... Ott a négerek legnagyobb része ilyen megélhetési hím prosti.

2014. szept. 18. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja amit az első linkelt, azon a fényképen, olyan viseletben voltak azok is akiket láttam, de egyébként a nők nem néznek ki cigányosan (úgy mint nálunk), ha rendes ruhában lennének lehet fel se tűnne h azok.
2014. szept. 18. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

a déli országrészbe tömörültek.télire behúzódnak,csak 'jobb' időkben látni őket az utcán.

a legtöbb Bulgáriából érkezett.

2014. szept. 23. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon,a cigényok nem bírják a hideget.
2014. szept. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!