Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátkoznál néger emberekkel?

Barátkoznál néger emberekkel?

Figyelt kérdés
Én igen, mert nekem nincs velük semmi bajom. Azt nem mondom, hogy szeretem őket, de azt se, hogy utálom.

2014. szept. 13. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Mivel nem bőrszín, hanem személyiség alapján döntök, így ha szimpatikus, akkor természetesen igen.
2014. szept. 13. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ugyan olyan emberek, mint te vagy én vagy bárki más. Bőrszintől és kúltúrától függetlenül_ember.
2014. szept. 13. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

A legtöbbnek eléggé előember feje van és a viselkedése is aggreszív...legfeljebb félvérrel állnék szóba

Gondolom 0%-os lesz a válaszom hasznossága a sok kis liberális majomtól akik nem nyitják ki a szemüket

2014. szept. 13. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátaim közt van, de párkapcsolatot nem alakítanék velük.
2014. szept. 13. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
#3: Jajj, szegény rasszistákat mindenki utálja?
2014. szept. 13. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Bár igen, előemberfejűek, de nem baj, mert ezek a tisztes hazafiak itt milyen szép példányok: [link]
2014. szept. 13. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem nézem a bőr színét.
2014. szept. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!