AVATAR a film! Nektek tetszett a film?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz belőle mint a játékoknál szokott lenni Collection Edition ? Ha igen mennyibe kerül?2010. jan. 19. 07:30
11/18 anonim válasza:
ja bocs félre olvastam! mind1! legalább 1 -el többet tudsz:)
12/18 anonim válasza:
Nem tetszett, bár az alapötlet jó volt. Kár, hogy elcsépelték és túlságosan beharangozták. Másfél óra alatt is bőven minden belefért volna...
13/18 anonim válasza:
uncsi volt.a látványvilág kb.30 percig kötött le...elég lett volna annyi..
14/18 anonim válasza:
Ha nem a sor közepén ülünk, mi kijöttünk volna. KÍNSZENVEDÉS volt végigülni a három órát. Rémesen szar kliséket használt a film, "sci-fihez nem illő" elemeket használt, és kb. tíz másik film "történetét és módszereit" találtam meg benne. Rémálom volt végignézni.
15/18 anonim válasza:
Divat mindent divatnak nevezni, de divat lett nem szeretni az Avatart. Szerintem 2010 legjobb filmje. A szereplők játéka és a hangulat, főleg a Na'vik kisugárzása hihetetlenül jó, bár a 3D nem egy nagy dobás. De szerintem 10-ből 20-at megérdemel a film, és nem írtam el :D
16/18 anonim válasza:
sztem meg szeretni lett divat...nem utálni.
17/18 anonim válasza:
szerintem meg a lepontozás a divat -.- amúgy én szerintem se nem jó se nem rossz. olyan... fura!
18/18 anonim válasza:
Ha meglátom azt a kék lényt vagy mit, komolyan mondom megmozdul a gyomrom...nem fogok 3 órát elpazarolni azért, hogy azt az undorító "izét" nézzem...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!