Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ahj, olyan idegesítő!

Mit tegyek? Ahj, olyan idegesítő!

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, lett egy új osztálytársunk, és tök jóba lettünk. De már kezd elegem lenni, mert állandóan puszilgat (az arcomon). De nem úgy normálisan hanem így fél óráig ilyen gyengéden de fúj kiráz a hideg ilyen leszbisen wááááá :@

Meg vannak még idegesítő mondatai meg dolgai már nem is szeretnék a barátnője lenni!

De hogy mondjam meg neki h undorítónak tartom ha puszikat ad? Olyan leszbis meg wáá fúúúúj :@ :'( Szóval hogy értessem meg vele h nemszeretem ha puszit ad?

2010. jan. 18. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
légyszi ne puszilgass mert nem szeretem... ennyi. nem tudom miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni.
2010. jan. 18. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja meg mindig kérdezi, h szeretsz? Szeretsz?

De nem leszbi mert szerelmes fiúkba meg nem ad olyan jeleket meg minden de fúj annyira undorító kérlek segítsetek!!!

3/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg mond meg neki érthetően!

Attól még nem kell rosszba lenned vele!

Mondjuk ha szünet van menj a többi barátnőidel őt hanyagold ha nem mondod meg neki és észreveszi magától!

4/10 A kérdező kommentje:
Mert olyankor besértődik és aztmondja h most utálsz? Meg mondja h tudom hogy nem is szeretsz! Meg most ne szeretsz? Ááááááá
2010. jan. 18. 20:05
 5/10 A kérdező kommentje:

(az előző válaszom az első válaszadónak szólt)

De nem bírom ki ez a puszi fúúúúj

2010. jan. 18. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen az a gyengéden?

Szerintem is mondd meg neki simán, ha nem érti, akkor meg hanyagold és kész.

Vannak ilyen szeretethiányos (túl érzelmes?) emberek, ő ilyen, szerintem semmi jelentősége.

2010. jan. 18. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
jaj istenem. ha kérdi ,hogy most nem szeretsz mondd neki , hogy nem. sőt utálom ha puszilgatsz. :) egyébként jobb ha őszinteségre épül egy barátság mintsem képmutatásra. add nyilvánvalóan és komolyan a tudtára, hogy nem szereted ha puszilgat meg kérdezgeti hogy szereted e.. amíg te is belemész a játékba addig nem is fog erről leszokni.
2010. jan. 18. 20:09
 8/10 anonim válasza:
úristen:D nálunk is van egy ilyen csaj jó husi de nem velem csinálja hanem másik husival...tök gusztustalan.. ha nemakarsz vele továbbra is jóban lenni akkor legyél nyugodtan bunkó sztem... viszont ha csak ez zavar akkor kérd meg, ha télleg olyan jóban vagytok akkor meg fogja érteni.remélem... sok sikert(:
2010. jan. 18. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is votl egy ilyen barátnőm én egyszerűen megmondatam neki,azóta jó barátnők maradtunk de nincs semmi nyalifali ölelgetés puszilgatás. Mondd meg neki,hogy bocsi én ezt nem szeretem és hogy taszít engem ez . AMúgy meg lehet hogy szimplán szeretethiányos.
2010. jan. 18. 20:12
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. jan. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!