Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiú baj, mit tegyek? 13/l

Fiú baj, mit tegyek? 13/l

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, de amikor tavaly előtt megkérdezte, hogy járni akarok-e vele, azt mondtam, hogy nem, mert mi van, ha csak viccel, a többi fiúval meg jól kiröhögnének engem.

Azóta nagyon bunkó lett velem, de tudom, hogy amúgy nem ilyen. Ma például kaptunk egy táboros papírt, aminek a dátuma megegyezik a szülinapommal, úgyhogy hirtelen felindulásból odakiabáltam, hogy akkor lesz a szülinapom. Ő meg odaordította nekem (mert ugye ez mind osztályfőnökin történt, és olyankor nálunk semmit nem lehet hallani, meg amúgy is ő az ajtó felőli padsorban ül, én pedig az ablak felőliben -, hogy "Kit érdekel?!" - közben a szemét forgatta. Én sem hagytam magam, visszaordítottam, hogy őt nem kérdezte senki.

Ma történt az is, hogy megkérdezte a tanár, hogy ki akar DÖK-ös lenni, ő is feltette a kezét és én is, és még hárman. Ekkor odaszólt nekem, hogy "Jaj, XY, inkább ne!"

Mit csináljak? Miután végetért az ofői, lementem a wc-be sírni, de ott volt pár osztálytársam, úgyhogy biztos lesz holnap reggelre néhány pletyi. Én nekem még mindig tetszik, de ha ilyen bunkó, akkor nem tudom, hogy mi baja lehet.

2014. szept. 10. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerinted mi baja lehet te IQ betyár? Gondolom nem túl udvariasan utasítottad vissza. Volt egy lehetőséged, de elcseszted. Valakinek egy lehetőségük sincs és mégse jönnek ide sírni (na jó a nagytöbbség nem).
2014. szept. 10. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél?
2014. szept. 10. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
13 évesen inkább menjél még babázni!
2014. szept. 11. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!