Szerintetek is a magyar lányok a legszebbek?
#22: Fair enough. De nem minden kicicomázott szép nőben van ott a proli.
Már párszor írták ezen az oldalon is és igazuk van, hogy az igénytelenebb csajokban sokszor több proli van mint a másik oldalon.
A 18-25 közötti magyar nők nagy részét Európa legnagyobb qvái között tartják számon, ezt már elég sok külföldi blogon olvastam, tisztelet annak a kevés kivételnek. Greedy-whores vagy gold-diggers, ezek a kifejezések röpködtek, ami után már nem lepődök meg.
A kérdésedre a válaszom, NEM nem a magyar nők a legszebbek. Voltam Svédországban és Norvégiában is, ott sokkal szebb és csinosabb nőt láttam, mint itt. Illetve a kedvesebbek és segítőkészebbek voltak, mint a magyarok.
#25: Azaz :D
Itt mindig ez megy. Abszolút lényegtelen, hogy a válaszod hasznos vagy sem, ha nem azt írod ami tetszik az ittenieknek, hamar 0% lesz xD Sok nyomoronc...
"liberális, amerikai szenny+ árad ránk, ami még csak nem is liberális csak szabados.
Amúgy a válaszom nem, nézz körbe a világba!
A magyar szépség, nem honi egyedi tulajdonság. Van itt minden környező országban, azonosok vegyes ősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!