Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fizetős facebook csoportok?

Fizetős facebook csoportok?

Figyelt kérdés

Azt hogy csinálják,hogy egy facebook csoport tagsága pénzbe kerül ?!

Van több sportfogadó csoport,ahova pénzért juthatsz be,és rengeteg tagjuk van... Van ahol 300 tag is van,és pl. 10 napos tagság 3000FT,és már 2 éve működik... Ezt hogyan csinálják?

2014. szept. 3. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez szerintem eleve a Facebook felhasználási feltételeibe ütközik. Amúgy technikailag egyetlen lehetőség van rá: mivel minden csoport(még a nyitott is) úgy van kialakítva, hogy a bejutáshoz kell vagy a csoport egy tagjának(vagy a zárt esetében az adminisztrátornak(csoportvezetőnek) a jóváhagyása) ezért addig nem hagyják jóvá az illető tagot, amíg az - egy erre a célra számára megadott bankszámlaszámra- ki nem "csengeti" a lóvét.

De mondom, ez - ha a Facebook oldaláról nézzük- akkor jogilag tiltott , és szabályellenes.

2014. szept. 3. 15:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze,ezt tudom...Én azt nem értem,hogy több éve már ezt hogyan csinálhatják?Hát elvégre ez nem hivatalos dolog... Vagy ennyire nem foglalkoznak vele mert ,h 'csak' pár ezer forintról van szó?
2014. szept. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!