Tolkien fangirl kérdése:
Mit érezhet egy tünde, amikor megöl egy orkot?
Figyelt kérdés
Az egyik könyvemhez kellene, ahol az efféle öldöklés elég gyakori, és mivel egy, az ebben a "szakmában" elég kezdő lányról lenne szó, részletes leírást akarok adni az érzelmeiről az első áldozata megölése után, amihez talán a legjobban a tünde-ork példa illene.2014. aug. 27. 17:53
1/7 anonim válasza:
Ez gondolom függ az adott helyzettől, de a tünde-ork találkozások nagy részében meg akarják ölni egymást, vagyis miután a tünde megöli az orkot, úgy érzi, hogy ezt kellett tenni, mert ha nem, őt ölik meg vagy akár egy másik tündét. Persze, ha az illető először öl gondolom fel kell, dolgoznia, hogy elvett egy életet, még akkor is, ha az egy orké. Meg ugye Szauron az orkokat a tündék megcsúfolására hozta létre, szóval bizonyos értelemben rokonok, de ez valószínűleg inkább csak gyűlöletet szít, hogy ezek a lények a tündeék "másai". (Vagy úgy számolja az általa megölteket, mint Legolas és Gimli :) )
2/7 anonim válasza:
Szerintem tündék, a gyűlöletük miatt megsajnálják vagy nem nehéz lelkileg számukra az öldöklés. Bár régi úgymond rokon népről van szó, (mivel ugye az orkok is tündék voltak mielőttt a Sötét Úr elfogta és lassú kínzással átváltoztatta orkká őket) ám annyira eltávolodtak egymástól, hogy szerintem nincs semmi fájdalom egymás köztük öldöklésében.
3/7 anonim válasza:
Szerintem tündék, a gyűlöletük miatt nem sajnálják vagy nem nehéz lelkileg számukra az öldöklés. Bár régi úgymond rokon népről van szó, (mivel ugye az orkok is tündék voltak mielőttt a Sötét Úr elfogta és lassú kínzással átváltoztatta orkká őket) ám annyira eltávolodtak egymástól, hogy szerintem nincs semmi fájdalom egymás köztük öldöklésében.
4/7 anonim válasza:
Szerintem tündék, a gyűlöletük miatt nem sajnálják vagy nem nehéz lelkileg számukra az öldöklés. Bár régi úgymond rokon népről van szó, (mivel ugye az orkok is tündék voltak mielőttt a Sötét Úr elfogta és lassú kínzással átváltoztatta orkká őket) ám annyira eltávolodtak egymástól, hogy szerintem nincs semmi fájdalom köztük egymás öldöklésében.
6/7 anonim válasza:
"Tolkien fangirl" ... "ebben a "szakmában" elég kezdő lány"
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!